PON. - PET. 10:00 - 19:00

SUB. - NED. PO DOGOVORU

DIREKT - INFO
+385 51 275 600

Srdoč interijeri - Moderni projekti d.o.o.SCAVOLINI

Od 1961. uvijek nešto više.
Velika marka se ne rađa, nego nastaje i konsolidira se vremenom zahvaljujući konstantnom održavanju kvalitete proizvoda, inovativnom dizajnu, uvažavanjem ukusa različitih kultura; razumijevanjem svakodnevnih potreba ljudi proizvodnjom pouzdanih proizvoda koji traju u vremenu. Svaka kuhinja Scavolini proizvod je kontroliranog industrijskog procesa koji se odvija pod strogim nadzorom priznatih stručnjaka.
Postoje prednosti koje možete naći samo ulaskom u svijet jedne velike industrije kao što je Scavolini.

25
Već preko 25 godina Scavolini je neosporeni predvodnik talijanskog tržišta, s najpoznatijom markom.
40
Danas se proizvodi i prodaje 40 modela. Od klasičnog do modernog, asortiman je u stanju zadovoljiti ukuse i životne stilove brojnih obitelji.
50
Scavolini proizvodi kuhinje preko 50 godina. Vrlo dugo iskustvo, koje su stekli kroz različite faze razvoja; od one obrtničke do velikog industrijskog procesa. Povijest koju predstavlja istinsko je jamstvo po pitanju mjerodavnosti i ozbiljnosti u pogledu "pravljenju kuhinja".
60
Scavolini već godinama izvozi "made in Italy" kuhinje u preko 60 zemalja svijeta.
300
U inozemstvu postoji 300 trgovina Scavolini. Svaka trgovina je u stanju dati kupcima sve informacije i pružiti sve neophodne usluge u izboru kuhinje Scavolini.
1.000
Skoro tisuću prodajnih mjesta u Italiji odraz je volje tvrtke Scavolini da bude što je moguće bliže kućanstvima svih Talijana.
1.000.000
Više od milijun obitelji u cijelom svijetu ima kuhinju Scavolini. To je jasan znak povjerenja koje desetljećima traje nepromijenjeno.
1.155
Više od tisuću dodataka namijenjenih maksimalnom iskorištavanju raspoloživih prostora, čak i onih vrlo nezgodnih.
Mnogo tisuća
Među varijantama materijala i boje za svaki model, u katalozima Scavolini postoje tisuće inačica pomoću kojih možete izgraditi vlastiti, osobni san o kuhinji.
Desetci tisuća
Desetci tisuća kuhinja izlaze iz tvornica Scavolini kako bi dostigle kuće u cijelom svijetu.To je ogromno povjerenje koje se ponavlja svake godine.