PON. - PET. 10:00 - 19:00

SUB. - NED. PO DOGOVORU

DIREKT - INFO
+385 51 275 600

Samoa


Ima svoje korijene u području s raširenom industrijalizacije, male tvrtke, gdje je proizvodnja tapeciranog namještaja je ušao u povijest u ranim 70-im godinama. A okoliš je pod uvjetom da je tvrtku sredstva potrebna za inovacije i natječu na tržištu.
SAMOA bio u mogućnosti to hvatanje, očuvati i unaprijediti majstor zanata i profesionalnost. Uz ulaganja, idejama i poduzetništva, nije bio u mogućnosti da uspješno interpretirati signale koji dolaze izvana.
Toliko, tako da nakon prvih nekoliko godina iskustva u podugovora, tijekom koje su rafiniran znanja o procesima, aplikacijama, tehnologije i materijala, koristi se pristup s trgovcima, koji je dao poticaj za ulaganja, s posebnim naglaskom na gospodarstvima razmjera. Bez gubitka vida kvalitete.
Sljedeći korak je obilježen ukidanja energije prodajne organizacije, sa stvaranjem selektivne distribucijske mreže, koja pokriva veći dio talijanskog poluotoka.
Danas SAMOA ima modernu tvornicu 17.000 četvornih metara. unutar koje zapošljava više od 100 zaposlenika, kao i mnoge vanjske suradnike.
Uprava je integrirana u korištenju novih tehnologija. Koristeći logiku ERP i MRP za vladu proizvodnih procesa, distribucije, logistike i isporuke i CRM modula za poboljšanje interakcije s kupcima, koji će također koriste web komunikacije.