PON. - PET. 10:00 - 19:00

SUB. - NED. PO DOGOVORU

DIREKT - INFO
+385 51 275 600

Miniforms


Miniforms rođen u Italiji u ranim sedamdesetim što evoluciji Inveta (Gospodarska Veneta Kava ​​stolovi), osnovana je 1962 i proizvodi stolove i male komade namještaja.
Na kraju osamdesetih, Miniforms gleda na međunarodnom tržištu, širi svoju proizvodnju: uvodi stolice, stolovi i police za knjige, tako širi katalog novih rješenja za dnevnoj sobi.
U 2009 Luigi Bardini, osnivač Miniforms, prodao tvrtku za svojim sinovima Aleksandra, Matthew i Mario, koji je sada ulagati u napredne proizvodnje i rada s mladim talentima talijanskog dizajna.
Stil koji je nadahnuo tvrtka je blizu ideji trijezan kući, od autentičnih materijala i okoliša. Oblici i boje su bitne, čiste linije i primarne.
Materijali korišteni u rasponu od masivnog drveta do lima, od stakla aluminija, koristeći za proizvodnju kriterijima kompatibilne s okolinom.
U 2010 Miniforms sudjelovati na 49. Međunarodnom sajmu namještaja sa zbirkom dvadeset dvoje novih proizvoda koji su dizajnirani od strane dizajnera kao što su Paolo Cappello, DZ studio, Giopato & Coombes, Enrico Girotti, Claudio Lovadina, Andrea Lucatello, g. Smith.